Over ons

Verhuizen met Verelst …

Verhuizen, het is altijd een gedoe. U moet uitkijken voor beschadigingen, verlies van bepaalde spullen en liefst wordt alles zo snel mogelijk afgehandeld, want u wil natuurlijk geen weken in het midden van een verhuis zitten.

Verelst verhuisbedrijf is een naam met ervaring als het gaat om het verhuizen in goede banen te leiden. Na 10 jaar ervaring te hebben opgedaan wist zaakvoerder Steve Verelst perfect wat er nog beter kon in de sector van het verhuizen.

Deze aandachtspunten werden dan ook meteen herleid tot de sterktes van onze verhuisfirma. Verhuizen met Verelst verhuisbedrijf is steeds een aangename ervaring. Verhuisbedrijf Verelst volgt uw ganse verhuis op en zorgt voor een feilloze afhandeling van alle aspecten.

Waarom verhuizen met Verelst?

  1. Verelst is een verhuisfirma rijk aan ervaring, want voor verhuizen en behandeling van inboedel is enkel het beste goed genoeg.
  2. Verelst maakt steeds een vrijblijvende offerte op maat van uw vraag.
  3. Verelst is 7 dagen op 7 bereikbaar voor onze klanten.
  4. Verelst is een zeer stipte verhuisfirma. Als u een ladderlift of verhuislift huurt, een transport van inboedel plant, mag het niet de bedoeling zijn dat u daar uren op moet wachten. Wij maken er onze garantie van, tijdsafspraken steeds stipt na te leven.
  5. Onze medewerkers behandelen uw goederen steeds met de grootste zorg.